Green Steps energieadvies

Voor eerlijk advies op het gebied van woning verduurzaming in de kop van Noord-Holland

Bespaar op uw energiekosten!

Kiezen voor vloerisolatie of spouwmuurisolatie is kiezen voor comfort. Daarnaast is een investering in het laten isoleren van de spouwmuur een stuk sneller terugverdiend dan bij andere soorten isolatie gebruikelijk is, zoals bijvoorbeeld dak- of vloerisolatie. Elk jaar kunt u honderden euro’s besparen dankzij spouwisolatie!

Green Steps energieadvies helpt u hier graag bij. Ik inspecteer de woning, breng een eerlijk advies uit en begeleid u bij de uitvoering hiervan. U kunt niet alleen op mij rekenen voor het advies over uw muurisolatie, maar ook over onder andere de isolatie van uw vloer, bodem, gevel, kruipruimte, dak en beglazing.

Energieadvies door een onafhankelijke partij

Green Steps energieadvies is een tussenpersoon en brengt een onafhankelijk advies voor energiebesparing uit, dit geeft u vertrouwen en richting. Energie benutten op een doeltreffende manier en zoeken naar oplossingen met rendement, dat is waar Green Steps energieadvies al sinds 2014 voor staat. In een straal van 20 kilometer rond Warmenhuizen (in o.a. Tuitjehorn, Bergen, Schoorl, Dirkshorn, Sint Pancras, Noord-Scharwoude, Zuid-Scharwoude, Broek op Langedijk, Heerhugowaard, Alkmaar, Waarland, Schagerbrug, Egmond, Schagen en Petten),  heb ik als onafhankelijke partij vele particulieren kunnen adviseren bij de keuze voor de juiste isolatie. Dit begint altijd met een inspectie.

Na de inspectie kan ik u laten zien welke besparende maatregelen voor u het meeste rendement opleveren. Green Steps is bekend met de laatste subsidie maatregelen. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Deze besparende maatregelen kan Green Steps energieadvies voor u uit laten voeren door een gespecialiseerde partij. Wij werken zoveel mogelijk met regionale bedrijven.

Een kort overzicht van mijn diensten op het gebied van energieadvies

Hieronder treft u een compact overzicht van de diensten waar ik u mee kan ondersteunen. Heeft u een vraag over een van mijn diensten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.

Spouwmuurisolatie

Gevelisolatie

Bodemisolatie

Vloer isolatie

Isolatieglas

Zonnepanelen

Warmtepomp

Energiescan

Scan van het gas af

Infrarood-/warmtescan

Wilt u meer informatie en een eerste stap zetten richting verduurzamen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op!

Kiezen voor uw belang

Bij Green Steps energieadvies staat de klant centraal. Ik heb er geen baat bij welk bedrijf een bepaalde klus gaat uitvoeren. Zo bent u verzekerd van het feit dat ik voor uw belang kies. Is er bijvoorbeeld spouwvervuiling aangetroffen in de spouw? Dan weet ik welk bedrijf u hierbij perfect kan ondersteunen. Dit kan immers niet elk bedrijf voor u uitvoeren. Green Steps energieadvies heeft voor elk probleem het juiste bedrijf voor handen om uw isolatie te verzorgen.

Veel particulieren zijn van mening dat het lastig is om te verduurzamen. Spouwmuurisolatie is een echte no-regret maatregel. Met name bij woningen met een bouwjaar tussen 1920 en 1976 valt er een hoop winst te behalen door middel van spouwmuurisolatie.

Op zoek naar een ervaren tussenpersoon voor energieadvies?

Dan bent u bij Green Steps energieadvies aan het juiste adres. Met spouwmuurisolatie zorgt u voor een gezond klimaat in uw woning, waardoor het comfort een positieve boost zal krijgen. De extra kosten voor een onafhankelijke adviseur zoals ik zijn verwaarloosbaar. De inspectie welke een isolatiebedrijf uitvoert, is namelijk al door mij gedaan en hoeft dus niet nogmaals uitgevoerd te worden.

Wilt u meer informatie en een eerste stap zetten richting verduurzamen?

Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op. Ik help u graag verder, om te beginnen met een inspectie en eerlijk advies.

Jos Jonker, onafhankelijke energieadviseur in Noord Holland

Green Steps uw energieadviseur in Noord Holland

Op zoek naar een ervaren energieadviseur in Noord Holland? Green Steps helpt u graag!

Infraroodscan

Met een infrarood camera wordt uw woning geïnspecteerd op warmtelekken. Door warmtebeelden van uw woning te laten maken wordt zichtbaar waar- en in welke mate warmte verloren gaat. U krijgt inzicht in het functioneren van de isolatie ook van leidingisolatie en de vloerverwarming.

Een warmtescan uitgevoerd worden bij koud weer zonder zon of regen. Er worden zowel binnen als buiten infraroodfoto’s van uw woning gemaakt.

Vloerisolatie en bodemisolatie

Welk type isolatie past het best bij uw wensen en uw kruipruimte? Wordt het vloer isoleren of bodem isoleren? Omdat Green Steps met verschillend bedrijven werkt heeft het alle gangbare isolatiemethodes en materialen in het pakket. Daardoor kunt u kiezen uit de meest ideale  kruipruimte isolatie voor uw situatie. Als bodemisolatie heeft u keuze uit EPS parels en EPS chips. Voor vloerisolatie PIF isolatiefolie, Tonzon en Pur.

Spouwmuurisolatie en gevelisolatie

Wilt u de muren laten isoleren maar u weet niet of u een spouwmuur heeft? Green Steps kan dit met een inspectie vaststellen. En kan daarna zorgen voor de juiste isolatie maatregel: spouwisolatie, buitengevelisolatie of isolerende voorzetwanden binnen. Alle gangbare isolatiematerialen zitten in het pakket: platen van Pur of piepschuim, EPS parels vermengd met lijm, minerale wol en schuim. Elk materiaal heeft voor en nadelen, samen bepalen we welke het best bij uw situatie past.

Scan van het gas af

Ik ga uw hele woning, uw energieverbruik en uw verwarmingsinstallatie na. In het verslag komt te staan hoe en of u geheel of gedeeltelijk van het gas af zou kunnen. Wat de globale kosten hiervan zijn, welke subsidie er beschikbaar is en wat het u oplevert.

Dakisolatie van binnenuit en van buitenaf

Weet u niet hoe de isolatie van uw dak ervoor staat? Met een inspectie wordt dit inzichtelijk en daarmee is ook te bepalen of extra isolatie nodig is. Dan in samenspraak met u uitzoeken wat de beste methode in uw situatie is. Binnen of buiten, isolatiedekens, isolatieplaten met kant en klare afwerking of extra dunne isolatiefolie.

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een goede investering, u wekt uw eigen stroom op, en draagt daarnaast uw steentje bij aan een duurzame wereld! Zonnepanelen werken door middel van zonnecellen. De stroom die hierdoor wordt opgewekt is niet gelijk bruikbaar, hier is een omvormer voor nodig. Deze zorgt ervoor dat de geproduceerde stroom wordt omgezet in wisselstroom, dit kunt u gebruiken in uw huis. Voor een zonnepanelen offerte kom ik altijd bij u thuis het dak bekijken. Aan de hand van uw wensen laat ik een offerte uitbrengen. We hebben verschillende type omvormers en panelen in het assortiment. Ook in Nederland, slaafvrij geproduceerde backcontactpanelen met extra lange levensduur. We zorgen voor een esthetisch verantwoorde installatie met een korte terugverdientijd.

Contactinformatie

Woont u in de kop van Noord-Holland en wilt u advies over energiebesparing voor uw huis?
Stuur dan een mail naar jos@green-steps.nl of bel naar 06-30252118.

Contact

jos@green-steps.nl
06 – 30 25 21 18

Adres

Zigt 31
1749 KH Warmenhuizen

Bedrijfsgegevens

BTW nr. NL001960480B53
KvK nr. 61754358

Social media